Becoming Steve Jobs | Brent Schlender, Rick Tetzeli Download (.pdf, eBook, ePUB)

Becoming Steve Jobs | Brent Schlender, Rick Tetzeli este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Becoming Steve Jobs | Brent Schlender, Rick Tetzeli pdf

Cartea: Becoming Steve Jobs | Brent Schlender, Rick Tetzeli
Editura: Publica
Categoria: Biografii, memorii, jurnale

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Becoming Steve Jobs | Brent Schlender, Rick Tetzeli:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

Răsunătorul succes al lui Steve Jobs la Apple s-a datorat nu numai alegerii produselor potrivite, ci și unei schimbări de comportament și atitudine. A devenit mai răbdător, a învățat să aibă încredere în colaboratorii apropiați și a descoperit importanța creșterii graduale a companiei, în locul celei fulminante, declanșate printr-un singur produs menit să schimbe configurația pieței. Becoming Steve Jobs infirmă miturile și stereotipurile despre Steve Jobs. Sprijinindu-se pe fapte, date și mărturii, Brent Schlender și Rick Tetzeli pun sub semnul întrebării perspectiva convențională, unidimensională despre Jobs, anume aceea că, pe tot parcursul vieții sale, acesta a fost ‘jumătate geniu, jumătate ticălos&’, un lider irascibil și egoist, care-și umilea fără regrete prietenii și familia deopotrivă. După ce au stat de vorbă cu persoane-cheie din cercul de apropiați ai lui Jobs, autorii ne prezintă o poveste diferită, aceea a unui om care s-a luptat cu propriile slăbiciuni și care, cu timpul, a învățat să-și pună mai bine în valoare extraordinarele calități. ‘Cartea e fantastică. Am lucrat cu Steve peste 25 de ani și simt că surprinde, la nivel profund, evoluția și complexitatea unui om cu adevărat extraordinar. Sper să fie recunoscută drept ultima istorie a lui Jobs.&’ Ed Catmull, președinte Disney Animation și Pixar

De unde se poata downloada Becoming Steve Jobs | Brent Schlender, Rick Tetzeli?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Becoming Steve Jobs | Brent Schlender, Rick Tetzeli in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Becoming Steve Jobs | Brent Schlender, Rick Tetzeli costa doar 56.83 lei.