Dulci – Jurnalul unui caine scris de un puric Dan | Dan Puric Download (.pdf, eBook, ePUB)

Dulci – Jurnalul unui caine scris de un puric Dan | Dan Puric este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Dulci - Jurnalul unui caine scris de un puric Dan | Dan Puric pdf

Cartea: Dulci – Jurnalul unui caine scris de un puric Dan | Dan Puric
Editura: Bucuresti
Categoria: Biografii, memorii, jurnale

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Dulci – Jurnalul unui caine scris de un puric Dan | Dan Puric:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

– La ce bun să scriu această carte, Dulci? – Ca să afle lumea o poveste frumoasă, tati! – Dar oamenii nu mai au nevoie de așa ceva. – Ba da, tati, nu toți oamenii sunt la fel. Dacă n-ai fi fost tu, cine ne-ar fi putut scrie povestea? Eu nu pot decât s-o trăiesc. – Ai dreptate, Dulci, merită! Dar te-ai gândit câte povești frumoase ascunde pământul acesta? Noi, cainii maidanezi, avem reflexele mult mai alerte decat cei de rasa. Ma refer mai ales la reflexele de supravietuire. Lucrul acesta este deja ci banalitate, dar tin sa-I mentionez aici deoarece printre aceste reflexe se afla la loc de- cinste si spiritul de observatie. Iar aici intra-n calcul lucruri care nu sunt banale deloc. Ce poate sa fie la baza acestei neprevazute calitati cu care natura ne-a impodobit pesemne in ultimul moment, intr-un gest de mila suprema fata de viata noastra atat de cumplit nedreptatita? Oare sa punem la ‘socoteala ceea ce niciodata nu se poate calcula, si anume: cutremurarea fiintei atunci cand simti ca esti parasit, spaima de neinchipuit atunci cand realizezi ca ai fost aruncat intr-o lume total ostila, frica de anu muri de foame sau ucis si, mai ales, cumplita singuratate.

De unde se poata downloada Dulci – Jurnalul unui caine scris de un puric Dan | Dan Puric?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Dulci – Jurnalul unui caine scris de un puric Dan | Dan Puric in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Dulci – Jurnalul unui caine scris de un puric Dan | Dan Puric costa doar 19.27 lei.