Sissi. Biografia Imparatesei Elisabeta de Austro-Ungaria | Angeles Caso Download (.pdf, eBook, ePUB)

Sissi. Biografia Imparatesei Elisabeta de Austro-Ungaria | Angeles Caso este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Sissi. Biografia Imparatesei Elisabeta de Austro-Ungaria | Angeles Caso pdf

Cartea: Sissi. Biografia Imparatesei Elisabeta de Austro-Ungaria | Angeles Caso
Editura: Corint
Categoria: Biografii, memorii, jurnale

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Sissi. Biografia Imparatesei Elisabeta de Austro-Ungaria | Angeles Caso:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

Biografie • Album personal • Poeme ‘Elisabeta, Împărăteasa Austro-Ungariei, a fost o femeie complexă şi ciudată, sceptică până la nihilism, ironică până la sarcasm şi liberă până la capriciu. Mult prea liberă pentru epoca ei. A fost frumoasă, inteligentă, cultă şi seducătoare. A fost rebelă, nemulţumită, melancolică şi încăpăţânată. Solitară şi maniacă. Niciodată nu s-a supus vreunei constrângeri. A detestat palatele şi Curtea. A urât convenţiile şi normele. A dispreţuit frivolitatea. A fugit de ceremonii şi de evenimentele sociale. A refuzat să se afişeze în public şi şi-a ascuns chipul sub văluri şi evantaie mari. I-a dispreţuit pe nobili, pe regi, pe militari şi pe papi. S-a declarat anticlericală, antimilitaristă şi antimonarhică. A crezut că mariajul este o formă de sclavie. I-a respectat pe nebuni. A iubit, mai presus de orice, vârfurile munţilor şi marea, singurătatea şi liniştea. A făcut gimnastică în fiecare dimineaţă, a fumat în anumite perioade şi a băut halbe mari de bere în cârciumi. N-a pus prea mult preţ pe viaţă.&’

De unde se poata downloada Sissi. Biografia Imparatesei Elisabeta de Austro-Ungaria | Angeles Caso?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Sissi. Biografia Imparatesei Elisabeta de Austro-Ungaria | Angeles Caso in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Sissi. Biografia Imparatesei Elisabeta de Austro-Ungaria | Angeles Caso costa doar 39.9 lei.