Analfabeta care stia sa socoteasca | Jonas Jonasson Download (.pdf, eBook, ePUB)

Analfabeta care stia sa socoteasca | Jonas Jonasson este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Analfabeta care stia sa socoteasca | Jonas Jonasson pdf

Cartea: Analfabeta care stia sa socoteasca | Jonas Jonasson
Editura: Trei
Categoria: Fictiune

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Analfabeta care stia sa socoteasca | Jonas Jonasson:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

De la autorul bestsellerului Bărbatul de 100 de ani care a sărit pe fereastră şi a dispărut. Un roman savuros despre noroc, dragoste, bombe nucleare şi relaţii internaţionale. Analfabeta care ştia să socotească e povestea unei fete care a încercat să-şi schimbe viitorul, sfârşind prin a produce tulburări majore la nivel mondial. Nombeko Mayeki fuge de cel mai nemilos serviciu secret internaţional – împreună cu trei surori chinezoaice, doi fraţi gemeni care sunt, oficial, aceeaşi persoană, şi un fermier bătrân. Iar soarta regelui Suedei – şi a lumii – stă pe umerii ei. Ideea de la care pleacă acest roman este aceea că poţi schimba soarta lumii chiar dacă eşti de cea mai umilă condiţie. — The Observer O satiră necruţătoare ce ne poartă prin toată lumea: de la liberalii suedezi, la colonelul Gaddafi, la apartheid şi, desigur, la prim-ministrul Africii de Sud, B.J. Vorster. — The Times Pe fundalul relaţiilor politice internaţionale, Jonasson îmbină realismul cu cea mai pură fantezie. — The Guardian ‘După ce termină de desenat, realiză că inginerul van der Westhuizen nu pricepea ceea ce scrisese ea într-o măsură mai mare decât oricare dintre foştii ei colegi curăţători de latrine. Sau, că tot veni vorba, mai mult decât un asistent de la departamentul de salubritate al municipalităţii din Johannesburg. — Domnule inginer, faceţi, vă rog, un efort să pricepeţi, zise ea, că am podele de frecat. Gazul şi fluorura nu se tolerează reciproc şi această incompatibilitate creşte în mod exponenţial. — Şi atunci care e soluţia? întrebă inginerul. — Nu ştiu, răspunse Nombeko. N-am avut timp să mă gandesc la asta. După cum v-am mai zis deja, nu sunt decât o simplă femeie de serviciu.’

De unde se poata downloada Analfabeta care stia sa socoteasca | Jonas Jonasson?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Analfabeta care stia sa socoteasca | Jonas Jonasson in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Analfabeta care stia sa socoteasca | Jonas Jonasson costa doar 43.35 lei.