Iubita mea, Sputnik (Top 10) | Haruki Murakami Download (.pdf, eBook, ePUB)

Iubita mea, Sputnik (Top 10) | Haruki Murakami este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Iubita mea, Sputnik (Top 10) | Haruki Murakami pdf

Cartea: Iubita mea, Sputnik (Top 10) | Haruki Murakami
Editura: Polirom
Categoria: Fictiune

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Iubita mea, Sputnik (Top 10) | Haruki Murakami:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

Sumire, o tinara nonconformista de douazeci si doi de ani ce viseaza sa devina scriitoare, se indragosteste pentru prima oara in viata. Este o dragoste coplesitoare, ca o tornada ce se napusteste peste o cimpie intinsa. De aceea, Sumire nu ia in seama ca iubeste pe cineva mai in virsta cu saptesprezece ani si, mai mult, ca iubeste o femeie. Cele doua isi petrec vara pe o mica insula din arhipelagul grecesc. La un moment dat, Sumire dispare fara urma. Nimeni nu reuseste sa o gaseasca sau sa-i explice disparitia misterioasa. In cautarea ei porneste si K, un prieten foarte apropiat. Este singurul care intelege ca, pentru Sumire, aceasta era singura solutie de a-si implini dragostea. Ramine totusi speranta reintilnirii intr-o lume ‘de partea cealalta a oglinzii&’.

De unde se poata downloada Iubita mea, Sputnik (Top 10) | Haruki Murakami?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Iubita mea, Sputnik (Top 10) | Haruki Murakami in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Iubita mea, Sputnik (Top 10) | Haruki Murakami costa doar 19.95 lei.