Regii blestemati. Legea barbatilor (vol. 4) | Maurice Druon Download (.pdf, eBook, ePUB)

Regii blestemati. Legea barbatilor (vol. 4) | Maurice Druon este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Regii blestemati. Legea barbatilor (vol. 4) | Maurice Druon pdf

Cartea: Regii blestemati. Legea barbatilor (vol. 4) | Maurice Druon
Editura: Litera
Categoria: Fictiune

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Regii blestemati. Legea barbatilor (vol. 4) | Maurice Druon:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

‘Ludovic al X-lea tocmai a murit, otravit de Mahaut d’Artois. Planul ei este simplu: sa-i pregateasca drumul spre tron ginerelui sau Filip. Dar mai are de depasit un obstacol, copilul nenascut al reginei Clémence. Confruntat cu o tara cuprinsa de revolte si cu nobili nesupusi, cu un conclav de cardinali care amana la nesfarsit alegerea unui papa si cu inca doi pretendenti la rolul de regent, Filip trebuie sa foloseasca toate mijloacele necesare pentru a salva Franta de la anarhie. Totusi, cat de departe va fi dispus sa mearga pentru a deveni rege? Salbatic, senzual, plin de viata, bogat documentat…, printre cele mai bune romane istorice.“ – The Times Literary Supplement ‘Regii blestemati are de toate: regi de fier si regine sugrumate, razboaie si tradari, minciuni si senzualitate, inselatorii, rivalitati de familie, blestemul cavalerilor templieri, bebelusi schimbati la nastere, femei-lup, prabusirea unei mari dinastii, iar toate acestea (sau mare parte din ele) sunt luate direct din paginile de istorie. Si, credeti-ma, familiile Stark si Lannister nu sunt mai interesante decat Capetienii si Plantagenetii. Fie ca esti pasionat de istorie sau de literatura fantasy, nu vei putea lasa din mana romanele lui Druon: este Urzeala tronurilor in original.“ – George R.R. Martin

De unde se poata downloada Regii blestemati. Legea barbatilor (vol. 4) | Maurice Druon?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Regii blestemati. Legea barbatilor (vol. 4) | Maurice Druon in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Regii blestemati. Legea barbatilor (vol. 4) | Maurice Druon costa doar 24.9 lei.