Ultimul vis al Cleopatrei | Christian Jacq Download (.pdf, eBook, ePUB)

Ultimul vis al Cleopatrei | Christian Jacq este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Ultimul vis al Cleopatrei | Christian Jacq pdf

Cartea: Ultimul vis al Cleopatrei | Christian Jacq
Editura: Allfa
Categoria: Fictiune

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Ultimul vis al Cleopatrei | Christian Jacq:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

• Christian Jacq – cel mai citit scriitor francez din intreaga lume, cu milioane de exemplare vandute si traduceri in 28 de limbi;• Cleopatra – cea mai fascinanta regina a Egiptului.Christian Jacq spune povestea reginei Cleopatra, purtandu-ne pe urmele incredibilei epopei amoroase si politice pe care aceasta o imparte cu Cezar. Actiunea se desfasoara in perioada in care dinastia Ptolemeilor a guvernat Egiptul Antic. Cleopatra a VII-a, suverana „taramului iubit al zeilor”, a fost ultima si cea mai celebra reprezentanta a neamului sau. Ea si-a ales titlul de „Cea care isi iubeste patria“, referindu-se la acel Egipt cu trecut glorios, obiect al tuturor visurilor ei. Departe de a se multumi cu o viata luxoasa in Alexandria, regina concepe planul nebunesc de a-i reda patriei sale forta si maretia. Fara Cezar, insa, Cleopatra n-ar fi putut recuceri Egiptul. Fara Cleopatra, Cezar n-ar fi putut stabili o pace durabila in Orient. Povestea lor de dragoste pasionala se impleteste cu realitatea politica a acelor vremuri.Christian Jacq este cunoscut in intreaga lume pentru operele sale in care aprofundeaza istoria Egiptului. La 21 de ani a inceput sa studieze arheologia si egiptologia la Sorbona. Dupa obtinerea doctoratului, s-a consacrat cercetarilor pur istorice si a publicat numeroase studii, printre care L’Égypte des grands pharaons, premiat in 1981 de Academia Franceza. Succesul international a venit odata cu Champollion l’Égyptien si Ramses.

De unde se poata downloada Ultimul vis al Cleopatrei | Christian Jacq?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Ultimul vis al Cleopatrei | Christian Jacq in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Ultimul vis al Cleopatrei | Christian Jacq costa doar 44.9 lei.