Siguranta si protectia locuintei | Adela Motykova Download (.pdf, eBook, ePUB)

Siguranta si protectia locuintei | Adela Motykova este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Siguranta si protectia locuintei | Adela Motykova pdf

Cartea: Siguranta si protectia locuintei | Adela Motykova
Editura: Casa
Categoria: Lifestyle, sport, timp liber

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Siguranta si protectia locuintei | Adela Motykova:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

În zilele noastre, asigurarea locuinţelor şi a bunurilor reprezintă o problemă deosebit de importantă, din cauza creşterii frecvenţei distrugerilor provocate de elementele nefavorabile ale naturii, dar şi a infracţiunilor din ce în ce mai dese comise asupra căminelor. Desigur, uşa de la intrare, ferestrele şi balconul reprezintă elementele cele mai expuse pericolelor în cazul caselor, respectiv al apartamentelor situate la parter şi la etajele inferioare ale blocurilor. În afară de protecţia împotriva vizitatorilor nepoftiţi, proprietarii locuinţelor trebuie să se gândească şi la protecţia împotriva incendiilor, motiv pentru care locuinţa trebuie să fie dotată cu cel puţin un stingător de incendiu, dar detectoarele de fum, care atenţionează asupra focului declanşat înainte să provoace pagube considerabile, conferă o siguranţă mai mare. Această carte prezintă modalităţi de siguranţă a locuinţelor sub toate aspectele – împotriva infractorilor, a incendiilor, a inundaţiilor, a cutremurelor, a trăsnetului – precizând în acelaşi timp care sunt elementele principale ale sistemelor de protecţie în fiecare caz în parte.

De unde se poata downloada Siguranta si protectia locuintei | Adela Motykova?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Siguranta si protectia locuintei | Adela Motykova in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Siguranta si protectia locuintei | Adela Motykova costa doar 38.44 lei.