Teserea bratarilor din margele – Idei creative 96 | Szabo Ibolya Download (.pdf, eBook, ePUB)

Teserea bratarilor din margele – Idei creative 96 | Szabo Ibolya este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Teserea bratarilor din margele - Idei creative 96 | Szabo Ibolya pdf

Cartea: Teserea bratarilor din margele – Idei creative 96 | Szabo Ibolya
Editura: Casa
Categoria: Lifestyle, sport, timp liber

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Teserea bratarilor din margele – Idei creative 96 | Szabo Ibolya:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

Ţesutul este o îndeletnicire veche de mii de ani. Ţeserea mărgelelor se deosebeşte de tehnica tradiţională prin aceea că firul orizontal (de bătătură) pe care s-au înşirat mărgele se trece printre firele verticale (de urzeală). Ordinea mărgelelor de culori variate va forma modelul. Două cerinţe absolut necesare pentru obţinerea unei brăţări de efect sunt alegerea potrivită a culorilor şi mărimea lor identică. Haideţi să redescoperim arta ţesutului şi să confecţionăm brăţări unicat, pentru bucuria personală sau a apropiaţilor noştri! Recomandăm această carte şcolilor şi organizatorilor de tabere, deoarece ţeserea brăţărilor din mărgele se poate învăţa uşor, materialele necesare sunt puţine, iar brăţările sunt îndrăgite atât de băieţi cât şi de fete.

De unde se poata downloada Teserea bratarilor din margele – Idei creative 96 | Szabo Ibolya?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Teserea bratarilor din margele – Idei creative 96 | Szabo Ibolya in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Teserea bratarilor din margele – Idei creative 96 | Szabo Ibolya costa doar 13.39 lei.