Ascultandu-l pe Ivan | Vintila Mihailescu Download (.pdf, eBook, ePUB)

Ascultandu-l pe Ivan | Vintila Mihailescu este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Ascultandu-l pe Ivan | Vintila Mihailescu pdf

Cartea: Ascultandu-l pe Ivan | Vintila Mihailescu
Editura: Vellant
Categoria: Biografii, memorii, jurnale

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Ascultandu-l pe Ivan | Vintila Mihailescu:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

La aniversarea publică a lui Ivan Patzaichin cu ocazia împlinirii vîrstei de 65 de ani, o persoană din public mărturisea: Nu ştiu cum să spun, are ceva de… de suveran, asta a fost impresia mea de prima dată cînd l-am văzut! Unul dintre cei mai mari campioni din istoria sportului românesc, Ivan Patzaichin a rămas şi unul dintre cei mai modeşti si, în acelaşi timp, mai implicaţi civic sportivi din România. Cunoscut pentru performanţele sale, Patzaichin este mai puţin cunoscut ca om şi cu atît mai puţin ca model moral. „Toată lumea mă ştie de cînd eram acolo, sus, pe podium, dar nimeni nu ştie că am pornit totdeauna cu stângul!” – mărturiseşte Ivan Patzaichin în privat. Concepută ca documentar antropologic, Ascultîndu-l pe Ivan îl are autor de text pe antropologul român Vintilă Mihăilescu. Acesta l-a urmat pe Ivan Patzaichin timp de câteva luni în activităţile sale actuale şi, cu bine-cunoscutu-i condei, pune în cuvinte povestea personalităţii lui Ivan. Ascultîndu-l pe Ivan nu îşi propune doar să amintească tinerelor generaţii performanţele unui mare sportiv, ci mai ales să prezinte tuturor această voinţă suverană de a duce la bun sfîrţit tot ceea ce a „început su stângul”. Portertul campionului Ivan Patzaichin va fi realizat, aşadar, nu ca retrospectivă a unei cariere augurale, ci ca viaţă privită dinspre prezentul activ, dedicat unui beneficiu social de perspectivă: transformarea Deltei Dunării în regina ecoturismului european, cum îi place lui însuşi să îşi numească, simplu, motivul pentru care se dedică antreprenoriatului social.

De unde se poata downloada Ascultandu-l pe Ivan | Vintila Mihailescu?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Ascultandu-l pe Ivan | Vintila Mihailescu in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Ascultandu-l pe Ivan | Vintila Mihailescu costa doar 33.91 lei.