Cancerul, dragostea mea | Mioara Grigore Download (.pdf, eBook, ePUB)

Cancerul, dragostea mea | Mioara Grigore este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Cancerul, dragostea mea | Mioara Grigore pdf

Cartea: Cancerul, dragostea mea | Mioara Grigore
Editura: Predania
Categoria: Biografii, memorii, jurnale

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Cancerul, dragostea mea | Mioara Grigore:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

Apa fierbinte îmi curgea pe trup, și parcă n-are nici un efect asupra inimii mele de gheață. Sunt atât de tristă și de inghețată încât simt tot mai acut nevoia de a mări gradele la apă. Și e tot mai fierbinte…și mai fierbinte…până când, deodata realizez grozavia întregii situații, realizez și vad iadul inimii mele, care tot mă ingheața și care mă facea să tremur de atata timp, frigul acela de ani de zile, frigul acela existențial și copleșitor…Și atunci, pentru prima dată, am urlat…am urlat către Dumnezeu, cerandu-mi iertare din toată inima mea înghețată…Eram goală în fața Lui, atât la trup cat și la suflet…Iartă-mă Doamne!, urlam eu, căzând în genunchi, iar apa, care devenea tot mai fierbinte, îmi ardea de acum spatele cocoșat de atatea păcate, îl ardea cu o forță năvalnică. Dar eu fierbințeala apei nu o mai simțeam deja, nu mai simțeam decât greutatea fără margini a unei inimi în care tristețea se pietrificase… Și urlam, și mă apucase urletul către Dumnezeu intr-un moment absolut deloc demn, într-un moment și într-un spațiu aproape de neconceput: într-o cabină de duș, în care aveam să realizez că degeaba , absolut degeaba aș fi trăit lângă copilașii mei dacă n-aș fi trăit în primul rand pentru și în Dumnezeu.

De unde se poata downloada Cancerul, dragostea mea | Mioara Grigore?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Cancerul, dragostea mea | Mioara Grigore in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Cancerul, dragostea mea | Mioara Grigore costa doar 15.41 lei.