India in care am trait | Alexandra David-Neel Download (.pdf, eBook, ePUB)

India in care am trait | Alexandra David-Neel este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea India in care am trait | Alexandra David-Neel pdf

Cartea: India in care am trait | Alexandra David-Neel
Editura: Polirom
Categoria: Biografii, memorii, jurnale

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii India in care am trait | Alexandra David-Neel:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

Lectura romanelor lui Jules Verne, ore indelungate petrecute la Muzeul de arta asiatica Guimet – asa s-a nascut pasiunea Alexandrei David-Neel pentru calatorii si mai ales pentru Orient. Ca sa-si urmeze visul, a plecat de acasa si s-a dedicat studiului sanscritei. India in care am trait povesteste prima ei calatorie in India, la inceputul secolului XX, pe cind avea doar 22 de ani. Zeii hindusi si riturile dedicate lor; sistemul castelor si abolirea ‘intangibilitatii&’ asa-numitilor paria; guru – o adevarata institutie nationala care poate lua nenumarate forme; India moderna, cu problemele sociale si crimele comise de fanatici; sfintii ‘profesionisti&’ – asceti, mistici, filosofi, pelerini… Toate se regasesc in cartea Alexandrei David-Neel, cea care se autointituleaza ‘reporter orientalist&’ si care ne ofera o incursiune captivanta in misterele si intelepciunea Indiei.

De unde se poata downloada India in care am trait | Alexandra David-Neel?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea India in care am trait | Alexandra David-Neel in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea India in care am trait | Alexandra David-Neel costa doar 33.67 lei.