Umbre in vie | Maximillian Potter Download (.pdf, eBook, ePUB)

Umbre in vie | Maximillian Potter este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Umbre in vie | Maximillian Potter pdf

Cartea: Umbre in vie | Maximillian Potter
Editura: Publica
Categoria: Biografii, memorii, jurnale

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Umbre in vie | Maximillian Potter:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

În ianuarie 2010, Aubert de Villaine, celebrul proprietar al Domeniului de la Romanée-Conti – o mică podgorie din Burgundia, care produce cel mai rafinat și mai scump vin din lume – a primit o scrisoare anonimă prin care era amenințat cu distrugerea prețioasei sale vițe dacă nu consimțea să plătească un milion de euro. Inițial, Monsieur de Villaine a crezut că la mijloc nu era decât o glumă proastă, acest gen de infracțiune fiind comparabil cu crima în lumea vinurilor de top. Complotul a fost însă pus în practică, având să cutremure legendara regiune. Povestea sinistră descoperită de jurnalistul Vanity Fair, Maximillian Potter, a culminat cu un flagrant pus la cale de câțiva detectivi iscusiți de la Paris, cu sinuciderea suspectului principal și cu investigația plină de dramatism a unui caz care a încercat să destabilizeze cultura profund tradiționalistă a celui mai bun vin din lume. Umbre în vie este o poveste de neuitat, care ne poartă într-o lume fermecătoare, plină de personaje fascinante, cu o cultură locală pătrunsă de o istorie încâlcită, bântuită de excese, dar și de bucuria de a trăi, precum și de o atenție reverențioasă față de pământurile care îi dau viață. Un mister captivant şi cât se poate de real, precum şi un portret intim al unuia dintre cei mai mari producători de vin din lume, în lupta sa cu persoana care s-a încumetat să încerce să distrugă cinci secole de perfecţiune. Maximillian Potter a fost dintotdeauna un reporter excelent; acum, el ne zugrăveşte povestea fascinantă a legendarei vii franceze, Romanée-Conti. Michael Hainey autorul cărții After Visiting Friends Această poveste fascinantă, în care binele învinge, ne face să apreciem înnoit regiunea Côte d’Or, oamenii de acolo şi pasiunea care insuflă caracter unui vin incredibil. Eric Ripert bucătar-şef şi co-proprietar al restaurantului Le Bernardin, autorul cărții Avec Eric Un infractor ascuns în bârlogul său apasă pe butonul lanternei sale, iar cititorul este absorbit instantaneu de poveste. Umbre în vie este o operă de non-ficţiune care te ţine cu răsuflarea tăiată de la început şi până la sfârşit. Este plină de răsturnări de situaţie bizare şi de personaje unice. Când crezi că te-ai prins de ce va urma, faptele din pagina următoare îţi demonstrează că te-ai înşelat. Christopher McDougall autorul cărții Born to Run

De unde se poata downloada Umbre in vie | Maximillian Potter?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Umbre in vie | Maximillian Potter in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Umbre in vie | Maximillian Potter costa doar 37.57 lei.