Prizoniera in panza de paianjen – Millennium 4 | David Lagercrantz Download (.pdf, eBook, ePUB)

Prizoniera in panza de paianjen – Millennium 4 | David Lagercrantz este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Prizoniera in panza de paianjen - Millennium 4 | David Lagercrantz pdf

Cartea: Prizoniera in panza de paianjen – Millennium 4 | David Lagercrantz
Editura: Trei
Categoria: Fictiune

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Prizoniera in panza de paianjen – Millennium 4 | David Lagercrantz:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

Continuarea seriei Millennium de Stieg Larsson. Continuarea unei serii cu vânzări de peste 82 de milioane de cărți Peste 2,5 milioane de exemplare vândute în 6 săptămâni în întreaga lume David Lagercrantz va continua seria Millennium, după Prizonieră în pânza de păianjen va publica încă două cărți (în 2017 și 2019) Prizonieră în pânza de păianjen domină topurile din toate țările în care a fost deja publicată: Statele Unite ale Americii, Germania, Italia, Marea Britanie, Olanda și Spania. Drepturile de publicare a cărții Prizonieră în pânza de păianjen au fost vândute în 43 de țări Lisbeth Salander şi Mikael Blomkvist se întorc Reţele malefice de spioni, infractori cibernetici, secrete guvernamentale… Ea e fata cu un dragon tatuat – o hackeriţă de geniu şi nonconformistă intransigentă El e un jurnalist pornit să facă dreptate, a cărui luptă pentru adevăr îl aduce adesea la un pas de urmărirea penală Într-o noapte, Blomkvist primeşte un telefon de la o sursă care pretinde că deţine informaţii de cea mai mare importanţă pentru Statele Unite. Sursa a luat legătura cu o hackeriţă tânără – descrierea ei îi aminteşte lui Mikael de cineva foarte cunoscut. Implicaţiile sunt uriaşe. Blomkvist, disperat să găsească un subiect de senzaţie pentru Millennium, îi cere ajutorul lui Lisbeth. Duoul care a încântat milioane de cititori în trilogia Millennium îşi uneşte din nou forţele în acest thriller senzaţional, încărcat de adrenalină. ‘Îl lovi cu atâta violenţă, încât începu să o doară ţeasta şi se ridică în picioare clătinându-se. Camera se mişca odată cu ea. Avea sânge pe bluză. O împuşcase din nou? N-avea timp să se gândească la asta. Unde era August? Pe masă stăteau împrăştiate stilouri şi desene, creioane cerate şi calcule cu numere prime. Unde dracului era? Auzi un scâncet venind de undeva de lângă frigider şi, într-adevăr, acolo era băiatul, stând pe vine şi tremurând.’ ‘Salander şi Blomkvist au fost recreaţi perfect de către noul lor autor. Fanii acestui straniu cuplu al literaturii poliţiste de ultimă oră nu vor fi dezamăgiţi.’ New York Times ‘Nu vă îngrijoraţi – eroina noastră punkistă şi hackeriţă de geniu, Lisbeth Salander, e pe mâini bune.’ USA Today ‘Romanul lui Lagercrantz este un omagiu plin de afecţiune adresat seriei originale Millennium.’ The Guardian ‘Lisbeth Salander reprezintă emblema unei epoci corupte şi tulburi… Un înger feminist răzbunător.’ The Times David Lagercrantz e un apreciat autor suedez şi jurnalist de investigaţii. A lucrat pentru publicaţia Expressen şi a publicat câteva cărţi, printre care Syndafall i Wilmslow, un roman inspirat din viaţa matematicianului şi criptanalistului Alan Turing. De asemenea, a colaborat cu celebrul jucător de fotbal Zlatan Ibrahimović la autobiografia acestuia, Jag är Zlatan (Eu sunt Zlatan, Editura Publica, 2015), care s-a bucurat de un mare succes internaţional.

De unde se poata downloada Prizoniera in panza de paianjen – Millennium 4 | David Lagercrantz?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Prizoniera in panza de paianjen – Millennium 4 | David Lagercrantz in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Prizoniera in panza de paianjen – Millennium 4 | David Lagercrantz costa doar 52.98 lei.