Taramul magicianului | Lev Grossman Download (.pdf, eBook, ePUB)

Taramul magicianului | Lev Grossman este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Taramul magicianului | Lev Grossman pdf

Cartea: Taramul magicianului | Lev Grossman
Editura: Nemira
Categoria: Fictiune

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Taramul magicianului | Lev Grossman:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

Quentin Coldwater a pierdut totul. A fost gonit din taramul magic Fillory si acum, dupa ce s-a ratacit si a ramas fara prieteni, se intoarce unde a inceput intreaga poveste: la Colegiul de Magie Brakebills. Dar trecutul lui e gata sa iasa din nou la suprafata…Barierele magice ale tinutului Fillory care il aparau de barbarii din Nord sunt pe cale sa cedeze. Pentru a salva iubita lor lume de la distrugere, Eliot si Janet, Regele si Regina din Fillory, trebuie sa porneasca intr-o ultima misiune plina de pericole.Aventurile lui Quentin il poarta din Antarctica pana in Olanda plina de magie, unde reintalneste vechi prieteni. Dar toate drumurile duc inapoi la Fillory, unde Quentin va readuce totul asa cum a fost sau va muri incercand.„Intunecat, periculos si cu multe rasturnari de situatie.“George R.R. Martin„Lev Grossman a dat nastere unei creaturi rare: o trilogie care a devenit din ce in ce mai buna pe masura ce a avansat… O reusita.“Erin Morgenstern

De unde se poata downloada Taramul magicianului | Lev Grossman?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Taramul magicianului | Lev Grossman in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Taramul magicianului | Lev Grossman costa doar 33.53 lei.