Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor | Mihai Radu, Simona Tache Download (.pdf, eBook, ePUB)

Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor | Mihai Radu, Simona Tache este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor | Mihai Radu, Simona Tache pdf

Cartea: Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor | Mihai Radu, Simona Tache
Editura: Trei
Categoria: Lifestyle, sport, timp liber

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor | Mihai Radu, Simona Tache:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

Bărbaţii vin de pe Marte, femeile de la coafor este urmarea best-sellerului Femeile vin de pe Venus, bărbaţii de la băut. Ambele volume s-au născut în paginile săptămânalului satiric Caţavencii. Deşi pare că e vorba de un ‘război între sexe’, în realitate, autorii n-au dus niciodată un război, ci un dialog. Rând pe rând, toate stereotipurile care circulă despre viaţa de cuplu au fost puse într-o lumină umoristică, eliberatoare. Primul volum s-a bucurat de o primire extraordinară din partea publicului, atingând în mai puţin de doi ani de la lansare un tiraj de aproape 20.000 de exemplare. Ne face plăcere să vă oferim acum continuarea lui, constând într-o nouă colecţie de texte pline de umor, inteligenţă şi autoironie.

De unde se poata downloada Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor | Mihai Radu, Simona Tache?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor | Mihai Radu, Simona Tache in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Barbatii vin de pe Marte, femeile de la coafor | Mihai Radu, Simona Tache costa doar 32.0 lei.