Cronicile familiei Kane 3 – Umbra sarpelui | Rick Riordan Download (.pdf, eBook, ePUB)

Cronicile familiei Kane 3 – Umbra sarpelui | Rick Riordan este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Cronicile familiei Kane 3 - Umbra sarpelui | Rick Riordan pdf

Cartea: Cronicile familiei Kane 3 – Umbra sarpelui | Rick Riordan
Editura: Arthur
Categoria: Pentru copii, adolescenti

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Cronicile familiei Kane 3 – Umbra sarpelui | Rick Riordan:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

In doar trei zile Apocalipsa se va dezlănţui şi lumea muritorilor va fi stăpânită de întuneric. Carter şi Sadie Kane sunt puşi faţă în faţă cu cea mai mare provocare – aceea de a-l opri pe Apophis să distrugă omenirea. Dar până la victorie fraţii Kane şi mica lor armată de magicieni au multe obstacole de înfruntat.Ma’at-ul este pe cale să se destrame şi numai distrugerea șarpelui ar face ca răul să dispară pentru totdeauna. Pentru asta nu există decât o singură armă: umbra lui Apophis trebuie legată cu un blestem străvechi pe care doar fantoma puternicului magician Setne îl cunoaște. Eroii nu găsesc soluţii şi nu le rămâne decât să se încreadă în temuta fantomă care îi poate însă face pierduţi în Marea Haosului.

De unde se poata downloada Cronicile familiei Kane 3 – Umbra sarpelui | Rick Riordan?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Cronicile familiei Kane 3 – Umbra sarpelui | Rick Riordan in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Cronicile familiei Kane 3 – Umbra sarpelui | Rick Riordan costa doar 33.0 lei.