Povestea unei pescaruse si a motanului care a invatat-o sa zboare | Luis Sepúlveda Download (.pdf, eBook, ePUB)

Povestea unei pescaruse si a motanului care a invatat-o sa zboare | Luis Sepúlveda este cel mai probabil una dintre cele mai bune carti din categoria sa. Pe langa o mica descriere si cateva pareri personale, va voi arata in randurile ce urmeaza si de unde puteti face rost de ea pentru cazul in care doriti sa o aveti in colectia voastra 🙂

Vezi cartea online aici
cartea Povestea unei pescaruse si a motanului care a invatat-o sa zboare | Luis Sepúlveda pdf

Cartea: Povestea unei pescaruse si a motanului care a invatat-o sa zboare | Luis Sepúlveda
Editura: Arthur
Categoria: Pentru copii, adolescenti

Cauta cartea in format digital

Descrierea cartii Povestea unei pescaruse si a motanului care a invatat-o sa zboare | Luis Sepúlveda:

Aceasta este descrierea cartii, prezentate pe carturesti.ro, unul din magazinele pe care-l recomandam in cazul in care doriti sa o cumparati si nu sa o downloadati de pe Internet.

Motanul Zorbas trăieşte liniştit într-o familie prietenoasă din portul Hamburg. Stă la soare torcând fericit, iar din când în când dă o fugă peste acoperişuri şi se întâlneşte cu ceilalţi motani din port pentru un festin cu sardine şi calamari. Până într-o zi, când somnul îi e întrerupt pe nepusă masă de apariţia unei păsări care se prăbuşeşte pe balcon. E Kengah, o pescăruşă ale cărei aripi îmbibate cu petrol n-au mai lăsat-o să zboare. Kengah e foarte bolnavă, dar ştie că urmează să facă un ou. Îi cere lui Zorbas să-i promită trei lucruri: că nu va mânca oul, că o să aibă grijă de pui şi că îl va învăţa să zboare. Iar Zorbas va trebui să-şi ţină promisiunea, pentru că un motan nu îşi încalcă niciodată cuvântul dat.

De unde se poata downloada Povestea unei pescaruse si a motanului care a invatat-o sa zboare | Luis Sepúlveda?

In primul rand, va aduc la cunostinta faptul ca download-ul cartilor (si altor materiale supuse drepturilor de autor) si altor materiale supuse drepturilor de autor este ilegala. Asadar, daca intentionati sa downloadati cartea Povestea unei pescaruse si a motanului care a invatat-o sa zboare | Luis Sepúlveda in loc sa o cumparati in format digital (pdf, ePUB formatul Kindle, sau alt format digital) o faceti pe riscul vostru.

Vezi cartea online aici

De asemenea, iti recomand sa arunci o privire peste oferta celor de la carturesti.ro unde cartea Povestea unei pescaruse si a motanului care a invatat-o sa zboare | Luis Sepúlveda costa doar 29.9 lei.